HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, March 2, 2015

CPUV #9 Mi Sedaap Krispi & #10 South Australia Tourism

Assalamualaikum w.b.t


Alhamdulillah. Moh ghamai ghamai tolong klik meh. Hahahaha.

Mood : Rindu nak berblogging , banyak story nak share kat sini. Tapi apakan daya , hidup gua busy dengan 'student life'. Sampai ada ketikanya, aku terlupa bahawa aku ni adalah seorang blogger. Huhuhuh..... Get a life la Zati oi.

Okay bye.




Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

5 comments:

Kakak Tiri Cinderella said...

Tahniahhhh Kiteww pun ada. Hehehe

Niyaz zara said...

tulah, niyaz pun bz bz bz betul..asaimen lg, mini project, quiz, test etc..woahhhh tak bernafas rasa..huhuhu

Najib Ariyan said...

kena belajar rajin2 dulu lah... baru sibuk pasal blog... karang dah free bayar lah hutang blogsurfing

Amy J said...

tahniah! semoga rezeki bertambah.. in shaa ALLAH. saya tolong kilik2 tabung awak sekali ^^

Jari Manis said...

Zati...utamakan pelajaran..lepas ni baru boleh blogging puas2...dh x lama kan..good luck