HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, March 4, 2015

Hello Week 11

Assalamualaikum w.b.t


Minggu yang busy.. Cam bese ahhh , kalau dah tak ber-update tu , tandanya aku dah tak peduli pasal blogging lagi. Final year kot.. ekeke.. Busy dengan assignments ( bukan last minute okayy ) , weekend ni ade muet lagi... next week nak prepare untuk presentation.. hujung minggunya ada dinner pre-graduation... taa tata taaaa taaaaaa....

Blank.
Pening.
Stress.
Mengantuk.

Adoyai.

Hadapi lah dunia sebagai pelajar ini sepuasnya. Nikmatilah ia.
All the best kepada bloggers + full time student macam aku nih.
Lagi beberapa minggu aje lagi.. debornyaa lahai.

#shortupdate
Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

6 comments:

Inani Hazwani said...

utamakan belajar duluu ^^

Amy J said...

hehe. good luck ye Zati. ^^,

saya minggu ni sibuk nak cari kerja part time..

Misaki PureBlood said...

Good luck yoa :)

Anyway yg dalam gambar tuh Zati buat sendiri ke? acane nak buat? tu benda apa ye? nampak cantik :D hehe

Izzati Amira said...

@Misaki PureBlood

bukan kita buat laaa.. gambar kat google je tuh (:

Anis Ifham said...

good luck ea kak zati :)

Jari Manis said...

all the best Zati u can do it..lepas ni mesti rindu alam belajar tu