HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, April 27, 2015

Happy DIY Project

Assalamualaikum w.b.t

Dah lama kita tak share pasal DIY yang gorjess gorjess kan? Nah , ni DIY Project yang superb yang berjaya menarik perhatian aku. Aku share benda yang aku suka je. And benda yang senangggg sangat nak buat sendiri , tak payah susah-susah nak dapatkan barang/item yang tak tahu kat mana nak kena cari. Nah!

 

Bahan - bahan :
Cardboard paper
Pencil
Scissor / pisau sekupang
Pembaris

 

Bahan-bahan :
Gelas lut sinar
Kertas putih
Pensil
Permanent marker
Buncho color - white & pink

 

Bahan-bahan :
Balang kaca
Gula-gula

Last but not least....


Tadaaaaa... Hehehee.
DIY low cost cosplay.

I hope you like it.
Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

17 comments:

Umie Artoqiemie said...

comel.. hehe.. kreatif betul orang yang pandai DIY ni.suka!!


selamat hari isnin, jom singgah blog?

http://u-mie.blogspot.com/

PHU ONE WANA said...

aa kan comel je...hehehe..ok jom..singgah ke teratak k.wana

http://syazrim.blogspot.com/

Inani Hazwani said...

tak rajin betul nak diy. hahaha

Jue said...

Hahahaha...yg last tu comel...

Nur Khairiah Irwanie said...

kreatif nye..

Mazni Munawar said...

parmesan cheese

Mazni Munawar said...

eh silap komen tadi! sorrryyy! xD xD

takde keje betullah cosplay tellitubies tu. rasa mcm nak pukul je. hahaha

Ms. Kejupenyet said...

Hahahaaa serius kreatif giler...
yang teletubis tue paling cumel..

kucen master said...

tak hilang ke bila basuh 10 kali?

http://kucenmaster.blogspot.com/

Hazirah CW said...

menarik ^^ no 1 tu life hack yg berguna :)

Dalila Samsudin said...

hahaha omg cawan tu comel xD yg teletubbies tu seram woh hahahaha

Puteri Wanita said...

yg no.1 tu nak buat la... nanti anak tak boleh sampai nak tarik.

yg no last tu useless :p

Princess Comey said...

so cute plus adorable!!

Gee Lion said...

Okay yg paling bawah tu memang muka mcm nak kena tendang free je.. haha :D

Farah said...

So cute! :)

Farah said...

So cute :)

Jari Manis said...

DIY yg first tu menarik...nk try