HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, April 16, 2015

It's a wrap! End of Semester 6!!

Assalamualaikum w.b.t


After a long time we've been waiting for this. It's the time you guys. Alhamdulillah , most of us can smile happily now. Harapnya ini lah semester terakhir buat kami semua.

#daispart6
#daisAc120

Perjuangan dari Lendu ke Tapah. Tak nak pindah tak nak pindah , habis diploma kat UiTM Kampus Tapah ( Perak ) jugakkk. Seronok kenal tak kenal dengan korang semua. Dari aku yang langsung takde geng dalam kos ni, terus banyak kawan.. bertambah lagi koleksi kengkawan aku. Heheh.

By the way, all the best for you guys. Harapnya lepas ni, semua dapat capai cita masing-masing dalam bidang yang lebih korang suka, cinta, minat and whatsoever lahh. Hopefully, one day we can meet again. 10 years from now maybe? Who knows?? Ekekekeke...

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

8 comments:

Farah said...

Congratulations :)

ezyra daniel said...

zyra pon dah nak habis.. tunggu habis presentation untuk LI then official habis la sem 6 hehe

budak sembilan lima said...

tahniah ;)

yoorin melacolea said...

congrats dear!

Princess Comey said...

congratss!!

Kakak Tiri Cinderella said...

Tahniahhhh kak. And goodluck untuk step yang seterusnyaa ^_^ In shaa Allah :D

p/s : Kelik Nuff :D Hehe

Farrah MF said...

Tahniahhhhhh! Moga berjaya utk fasa yg seterusnya :)

Amy J said...

tahniah dah habis dah :D

saya satu sem lagi. hehe