HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, April 21, 2015

Kuala Woh , Tapah Perak bersama Dais United

Assalamualaikum w.b.t

Maaflah tajuk entry macam poyo habis. Miahaaha. Haritu lepas habis paper , kiteowang buat lah BBQ sikit dengan kengkawan. Entry per kepala RM2 , per kereta RM2.

Selain Lata Kinjang , Lata Iskandar , kalau duduk area Tapah ni kita boleh pergi cuci mata, sejukkan mata kat Kuala Woh nih jugak

Pemandangan dia memang sejuk mata memandang. Air terjun masih belum tercemar. Bagi aku, keadaan persekitaran dan tahap kebersihan ni lagi bagus dari Lata Kinjang. Masa tu kiteowang pergi hari Selasa pagi , orang pun takde lagi. Dah petang sangat tu barulah ada orang 5-6 kerat.

Boleh pergi google images ye macam mana rupa Kuala Woh ni.

Ada sesetengah kawasan air dia panas , sesetengah kawasan air sejuk. Best woi. Tapi aku tak mandi pun (sedihhhh). Aku tengok kawan-kawan aku mandi je. Seronok betol deme main air!!


Asalnya tak ramai pun yang join. Tapi, bila hari yang dijanjikan tu dah tiba , nampak macam ramai plak dah. Baju memasing pun nampak macam colorful , meriah gituuuu. Hahahah.

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

4 comments:

Inani Hazwani said...

sekali sekala berjimba dengan kengkawan memang best

Nadratul Syazwana said...

Zati memang suka pergi air panas ke? Hihihi macam pernah baca dah entry air panas haritu

kucen master said...

wahh best jejalan cari waterfall.dulu hobi saya cari waterfall mcm ni

http://kucenmaster.blogspot.com/

Izzati Amira said...

@Nadratul Syazwana

asalkan air terjun @ air panas... benda2 yg natural kat muka bumi ni memang suka pegi..asalkan ade geng.. hhheee.. nad.. jom???