HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, April 24, 2015

Online shopping dengan Nile.com.my

Assalamualaikum w.b.t

Dua bulan lepas ( nampak sangat entri lama , hehe ) , sebelum tamatnya diploma untuk semua student Tapah Part 6 , ada majlis pre-graduation. Jadi masing-masing pun busy lah nak beli baju bagai, kasut baru bagai, beg tangan lah... tudung lah.. shawl lahh. Biasalah, perempuan ni memang banyak mende nak kena beli kan.


Kat website nih memang jual macam-macam lahh. Dari baju ke seluar ke skirt ke beg tangan ke kasut ke aksesorissss. Haaaa , banyak lahh. Korang boleh cekidaut kat sana.

So, ape barang yang aku beli?


Aku beli beg tangan dengan purse!

Yeahhh , inilah dua item yang aku beli dari nile.com.my. Tak ingat lah harga untuk setiap item ni berapa tapi total semuanya termasuk postage below RM70.

Btw, beg tangan aku tu patutnya sling bag tau, ada tali patutnya. Tapi masa dapat tu, puas lah aku belek depan belakang, dalam sedalamnya memang takde tali panjangnya. Huwaaa, dah la aku beli sebab dia punya design sesuai dengan taste aku DAN ada tali untuk sandang beg kat bahu. Tapi , takde... geram sikit. 

Kalau buat report , takkan lah semata-mata dia nak hantar tali tu kan? Lepas tu aku terus check balik tengok availability product tersebut , dah dikeluarkan. So, aku assume, aku adalah orang terakhir yang beli beg tangan tu. Hahaha. Sokay lah, nanti kena beli tali asing la jawabnya.

Aku beli purse baru sebab purse lama tu dah berkhidmat 3-4 sem jugak lah dengan aku. Dah rosak and terkulai sikit sebab tu la aku cari yang baru. Aku ni memang cerewet sikit nak beli barang. Tengok design jugak laa.

So, happy shopping you ols!!

Makanan dinner untuk malam tu. Hehehe


Follow instagram @dropshipmina untuk Pandora Silver Plated cantek-cantek!!


Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

6 comments:

Princess Mimi said...

yeah...sy suka shopping kat nile..huhu..bju cntik2 dan harga pun berpatutan..

Sally Samsaiman said...

cantik handbag dia! huhuhu...tapi senang ke nak cari tali lain..? nnt sure tak sama sangat...

Izzati Amira said...

@Sally Samsaiman

asalkan hitam..sesuai kot... hehe

Anis Farhana said...

Pernah beli dekat nile tapi guna voucher hehehe. Tapi barang dia memang murah gila, rambang mata betui.

Mime MF said...

byk kali gak usha² brg kat nile ni..tapi tak pernah terbeli lagi..;p

Zizie Zack said...

maybe you should make a report. biarlah hantar tali semata2.