HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, April 29, 2015

Wordless Wednesday : Why so awkward?

Assalamualaikum w.b.t 


Credit : tumblr & google images


It's playtime with OREO!!!

How to participate? Show them how well you Play With Oreo on Instagram with the  hashtag #PLAYWITHOREO and start the game NOW!!


Ramai yang dah join game ni!! All over the world okayy.
KLIK SINI untuk tengok gambar-gambar instagrammers lain yang participate dalam game ni. Hehehe

Terima kasih. Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

6 comments:

Gee Lion said...

Ini selalu dgn crush la macam ni.. haha.. zaman cinta monyet.. huhu

Eka Tikah said...

pernah alami. hehe

Anis Diyana said...

lol haha gambar tu memang betul sangat

Alia Syuhada said...

haha..mmg true fact laa.. :B

Jari Manis said...

why so awkward? situasi tu mirip sis JM lah ngeh ngh ngeh

Amy J said...

biasa ler tu. hahahahahhaa..