HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, May 4, 2015

Apa sudah jadi ??

Assalamualaikum w.b.t

Aku mengaku , views blog aku takde lah hebat atau gah mana. Kengkadang tu aku selalu jugak ushar-ushar kat nuffnang , dalam sehari ada berapa unique views yang datang blog aku nih.

Tadaaaa...

Cantik jugak views ni erk. Hahaha.

Hasil beberapa hari entry tidak ber-update DAN , sekarang ni kan musim holiday , 4 hari cuti kot , ofcourse lah takde sesapa nak membelek blog picisan ini. Hhehe.

Its okay. Kita pun pergi jalan-jalan macam awak semua jugak. Nanti kita update story okay.

Okay bye.




Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

10 comments:

Aisyah Az said...

hehe satu view dari ecah. hahaha aisyah lagilahh.. nak compare dengan sis. hukhuk *tunduk kepala cecah lantai.

Mazni Munawar said...

Ishh oklah tu pageview utk minggu ni je dh 919 :D

nana kimie said...

zatiii..lamanya xsinggah sini =)

Izzati Amira said...

@nana kimie

kan? tgok kak nana sonyap jee kebelakangan ni. heheh

Izzati Amira said...

@Mazni Munawar

mazni mesti lagi up punyaaa.. tutorial pnya views lagi.. Alhamdulillah (:

Umie Artoqiemie said...

okay awak!

Jari Manis said...

byk tu kalau cecah almost 1 ribu..sis JM pun dah lama x check

Farah said...

Bagi saya, dah cukup banyak ni :D

Amy J said...

lepas ni kena rajin2 update la :P

Amy J said...

meh kita tlg klik tabung awak sekali ^^