HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, May 15, 2015

CPUV #33 Panadol Superhero

Assalamualaikum w.b.t


Yessss. Alhamdulillah. Klik-klik okay bila nampak iklan or ads dari nuffnang nih. Bukannya selalu dia muncul sebab most of the time default ads yang akan muncul kan?

By the way, semalam dapat invitation dari nuffnang untuk join event dari Courts. Goshhh , its on 6TH of June. Hmmmmm 7 JUN tu ada kenduri family.. huwaaaa. Cant go. Bloggers yang pergi tu , selamat pergi okayy.

Klik Ros , Jasmine & Tulip sini. Thanks okayy
Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

11 comments:

Diana Din said...

akak dpt juga invitation daru Nuffnag tu, tapi still tak paham mcm mana nak buat publish iklan tu kat blog..hahah sian akak kan.

Sally Samsaiman said...

congrats! kak sally baru je cash out..hihihi...menunggu earning naik balik :D

Mazni Munawar said...

tahniah kak zati ^^

YieN said...

kite pon dpt invitation tu.. tp jauhh, uwaaa~~

Aisyah Az said...

tahniah sis.. huhu

Amy J said...

okay, kita dah tlg klik2 bunga2 tu. heeheheh...

dapat gak invite. tapi x p.. jauh, xde transport

Eka Tikah said...

kite pun dapat jemputan tu. mcm nak pergi tapi takde geng :(

Gee Lion said...

tahniah ^_^

Afiqah said...

df dah banyak kali terlepas hahaha :D

Farah said...

Tahniah :)

Jari Manis said...

alhamdulillah rezeki masuk!!!!