HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, May 8, 2015

CPUV Ikea , Zurich & Tomorrowland #30 , #31 , #32

Klik sini jom : 1 , 2 , 3

Assalamualaikum w.b.t


Alhamdulillah , rezeki akhir bulan April dan awal bulan May untuk tahun ini.
Terima kasih nuffnang , IKEA , Zurich & Tomorrowland. Nak tahu dorang iklan pasal ape boleh lah klik-klik yer. Aku pun tak tau Tomorrowland ni ape ( update : pasal movie baru rupanya ) , nak klik kat blog korang.. tapi asyik kua iklan kaler biru ni aje , ape kes erk? Ada sesapa boleh tolong jelaskan?? Hehe.

Nanti nak suarakan persoalan ni pada pihak nuffnang lah. Hehe.

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

3 comments:

Eka Tikah said...

wah banyak tu on going. rezeki rezeki. hehe

Farah said...

Alhamdulillah, tahniah ya :)

Farrah MF said...

Murahnya rezeki dia :)