HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, May 25, 2015

Falling In Love with The Triplets

Credit

Assalamualaikum w.b.t

Tak tahu nak ungkapkan perasaan nih macam mana. Tapi aku memang dah terpikat dengan kecomelan Daehan , Minguk & Manse. Act, aku tak layan pun The Return of Superman ni. Yelah kan, buat apa nak tengok muka budak-budak , bukannya best pun. Baik aku layan kshows yang ada idol feveret aku , dapat tengok muka hensem. Hoho.

Before nih , Paen selalu tunjuk video atau cerita kat aku tentang kecomelan Daehan , Minguk & Manse. Aku? "Ha... mmmm... ha... comel la tu." , tu la reaction aku. Bhahahaha.

Tapi , masa aku bukak allkpop baru-baru ni , aku nampak artikel The Triplets , sorang tu dress up macam Mermaid. Serius comel gilaaa. Disebabkan artikel tu , aku terus bukak youtube and try cari video dorang dress up macam Mermaid. Tapi , video lain yang aku layan. Dan , dari satu video tu terus aku bukak video lain dan yang lain. Kecomelan yang tak dapat dibendung. The triplets, too cute to handle. Comel sangat sangat.


I'm in love.

Daehan , Minguk & Manse ni kembar tiga. Daehan sulung manakala Manse yang bongsu. Dorang bertiga ni mempunyai character yang berbeza-beza. Daehan ni lebih responsible. Minguk ni jenis yang cepat belajar akan sesuatu dan Manse ni jenis yang free spirit , cheeky. Aarghhhh , sangat comel lah dorang nih. Gerammm je.

Tengok lah video dorang tu eh , taip je 'the triplets' atau 'the triplets return of superman'. Antara mereka bertiga , yang hensem aku rasa Daehan. Wahahahaa. Yang bagus Minguk , yang gila-gila Manse. Hehehe

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

17 comments:

yoorin melacolea said...

comelnyeee..!! teringin nak ada anak kembar.. tapi jaga sorang je ni pon dah sesak napasss.... hahhaa

Mazni Munawar said...

saya suka manse. dia tu lasak gila. hehehe

Ana Muloque said...

Aigoo~! Song Triplets in da house! Comel sangat tgk diorg nie. Saya suka! Rasa macam kalau dtg dekat diorg tu, nak cubit je pipi memasing. Hahaha. Sangat comel! XD

Farah Waheda Wahid said...

comelnya triplets...suka...

PeRdU cINta said...

Moga Allah kurniakan PC baby kembar..

Nur Zakiah Akma said...

saya pon suka dgn triplets ni!! Paling saya suke Minguk sbb dia suke menyanyi >.< hehe kekdang suke Manse jugak hahah

Intan Shazleen said...

Yes triplets too adorable! Tengok banyak kali pun tak bosan 😂

Izzati Amira said...

@PeRdU cINta aaminnnn.

Amy J said...

alamak, macam mana nak kenal tu Zati? hahahahaha... kembar ni, susah benor nak beza..

kita klik2 semua tabung dengan nuff2 zati sekali ^^

Syahirah Suhaimi said...

Minguk !!! pipi fluffy fluffy macam marshmallow. Lepas tu pipi minguk blushing blushing gitu, merah merah <3

Zierwa Zainal said...

triplets yang too adorable.. zz mmg ikut cite tu.. sampaikan junior zz yang lelaki mmg minta gile dgn triplet ni.. boleh dia tukr wallpaper smua ltk gmbr triplet..dasyat sgt..

Farah said...

Diaorang memang sangat comel! Suka sangat :D

Gee Lion said...

jangan.. jangan jebakkan daku lagi dlm dunia pengkoreaann... hahaha.. susah sekali dah terjebak ni kak gee boleh jadi addict.. hehehe..

Izzati Amira said...

@Zierwa Zainal

wow, power jugak kuasa the triplets ni erk. hahah

Izzati Amira said...

@Gee Lion

tolonglah kak gee! tolonglah tengok!! comel sangat tauuu

Anis Ifham said...

comel, tapi tak berminat dengan mereka. jangan tanya kenapa. kiukiu.

Siti Yang Menaip said...

akak pun x follow sngt.. kalo time bosan adalah bukak utube tngk kat kbs..
kalo dak tak tngk pun.. hehehe betoi2.. baik layan idol =P tet..

tapi budak bertiga ni mmg comel.. prangai n akal panjang sungguh..
ada jeee nak dibuatnya..