HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, May 30, 2015

Hello Kitty foods

Assalamualaikum w.b.t

Credit to buzzfeed.com




Comel sangat. Sayang pulak nak makan. Hahaha



Comel kan?? Hehe.

Okay bye



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

8 comments:

Farrah MF said...

Syangnya nak makan! Mau akak pandang je food hello kitty ni!

Mialia Amelia said...

alololo. comelnya semua, hehe. especially dumplings tu

Qaseh Vee said...

mmg sis x mkn ni . dok tenung je sampai puas ... heee

Gee Lion said...

ini kalau depan mata kak gee ni, jangan harap lah kak gee makan. sayang + comel woooo

Eka Tikah said...

Eeeee. geramnyaaa. comel sampai rasa tak sanggup nak makan. haha

Farah said...

Memang cute sangat ini! :D

Siti Yang Menaip said...

jelita sangat kalo macam ni.. mampu ke nak makan hehehe..
tak sampai hati..

Amy J said...

hehehe comelnya. tapi saya x suka sangat hello kitty >.<