HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, July 5, 2015

WOW , Best-best semuanya bila tibanya Ramadhan!!

Assalamualaikum w.b.t

Berita nombor 1.
Okay , just nak bagitahu kat korang semua ni , dengan jawab survey ( soal kaji selidik ) dari Jom Bazaar , kita berpeluang untuk menang baucar RM 100 untuk shopping raya!!! Wowww , bestnyaaa.. Nak tahu lebih lanjut ? Klik gambar bawah ni!!


Berita nombor 2.
Nak berjimat dalam berbuka? Pening kepala tak tahu nak masak apa untuk berbuka? Dapatkan tips-tips dalam portal Jom Bazaar ni cepat!!


Berita nombor 3.
Dapatkan Magnum THE BEST CHOCOLATE INDULGENCE to celebrate HARI RAYA AIDILFITRI.. Aghhhhhh sedaaappnyaaa. Dekat MYDIN sahaja tau.


Apa lagi??? Serbu details ketiga-tiga berita kat atas ni by clicking each of the pictures uploaded. Eksaited enough??? Wohooooo... Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

6 comments:

Miza Idgihat said...

Semua buat promosi.. Memang best. Tapi tak bestnya adalah jalan jem. Hahahaha. Btw, Thanks kak zati :))

Syira Lokman said...

selamat petang..kalau nak shopping raya jangan lupa singgah blog syira lokman..banyak promosi tauuu ! :D

PeRdU cINta said...

Yang no 3 tu...tu...tu..magnum..

Eka Tikah said...

Errr Magnumm. Sedapnyeee ><

Sabrina SA said...

ya Allah, terliur tgk yg bawah sekali tu Y..Y

Farrah MF said...

Sana sini promosi macam2 utk raya :)