HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, August 13, 2015

CPUV #44 - #51

Assalamualaikum w.b.t

Disebabkan dah lama sangat tak update and blogwalking.. ini lah alkisahnyaaa...


Semua dah credited tanpa aku sempat nak review bagai. Hhuhuhu. Terima kasih sebab sudi singgah menampalkan diri walaupun sekejap je. Views tak memberangsangkan , so ciput aje lah. Ciput ciput pun rezeki tauu. Alhamdulillah.


Alhamdulillah , ada banyakkkk lagi yang masih ON GOING. Terima kasih. Please stay lama sikit. Kita promise lagi beberapa hari kita update story okay.

Sebabnyaaaaa.... tuan blog nak buat GIVEAWAY !!! Hadiah mesti korang suka punya lahhh ( harap-harap korang suka lahhh.. ) . Syarat penyertaan macam yang sebelum ni jugak , mudahh sangat. Nanti kita bagi details dekat entry Giveaway tu nanti ye. Khas untuk followers, readers viewers yang tersayang. Pegang title 'blogger' je boleh join tau.

Okay lah. Bye bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

8 comments:

Farrah MF said...

Congrats, Izzati :)

PeRdU cINta said...

Tahniah..sikit tak apa...kumpul lama2 banyak..in sya Allah amin,,

Cikk Mimin said...

wahhhh ! kipidap dongibap

Nur Hafzhan said...

Waha banyaknya on going! Congrats. Tak sabar nak tunggu giveaway pulak hehe

Abe nick said...

ermmm sikit2 lama2 jadi bukit

Ana said...

Usaha tangga kejayaan

Ana said...

Kipidap

Siti Yang Menaip said...

masyukla.. lepas ni boleh banje akak kitket hehe..