HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, September 1, 2015

Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira

Assalamualaikum w.b.t

Bismillahirrahmanirrahim.

Seperti yang dijanjikan , dah lama tak buat giveaway kan ,so hari ni tuan tanah kedaung nak buat giveaway *tepuk tepuk tangan sikit*

Alhamdulillah , ada rezeki sikit kita nak kongsi dengan orang kan. So, nak share lah dengan followers, readers, viewers a.k.a rakan bloggers tersayang untuk join Simple Giveaway 2.0 nih. Ada lagi ke yang masih aktif berblogging? Aktif berblogwalking? Hmmmmm. Harap ramai lah masih setia update story kat blog ye. So, macam mana nak join ni?


GIVEAWAY TAMAT
Tarikh tutup : 25 15 SEPT 2015
*terpaksa diawalkan atas sebab-sebab tertentu

Jom semak rules dulu :

2. Copy code dalam box kat bawah ni dan paste kan dalam entry *select HTML bukan Compose tau*
3. Tajuk entry " Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira "
4. Tinggalkan url entry anda dekat kotak komen entry saya ini.
5. Warga Malaysia sahaja.

Soalan teka gambar :


Apakah benda yang berwarna oren itu?
Sorry takde hint. HAHAHA

Pemilihan pemenang :

1. Pemenang Teka Gambar
2. Top Referral
3. Random 1x

Hadiah?

Hadiah dia simple-simple sahaja. Macam cenderahati jugak lah. Cenderahati rakan bloggers gitu. Inshaa Allah tidak mengecewakan. 


Note : Kalau ramai orang yang jawab soalan 'teka gambar' kat atas tu dengan betul , tuan blog akan pilih link blog yang pertama (dropped komen) teka jawapan dengan betul. Adil kan?

Inshaa Allah aku akan update fasal giveaway ni dari masa ke semasa ye. Senarai peserta aku akan list kan kemudian. Bakal sibuk menjelang September ini.


Copy code bawah ni dan paste kan dalam entry anda :


Besarlah harapan saya jika rakan bloggers sekalian dapat join giveaway yang dianjurkan 100% oleh saya ini. Heheh. Terima kasih. Selamat berblogging & blogwalking ye.

SOON , instagram @minapandora nak buat contest TAG & WIN . Follow lah instagram tersebut ye (:

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

29 comments:

Farah said...

Moga mendapat sambutan ya :)

Izzati Amira said...

@Farah

terima kasih ye (:

Siti Nurzafirah said...

Assalamualaikum..

Saya join...

http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/08/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

PeRdU cINta said...

Akak PC join ye..bissmillah

http://perducinta.blogspot.com/2015/08/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

namy yul said...

namy join...namy teka ia bucu kalkulator yg cute =)

http://thenamyblog.blogspot.com/p/assalamualaikum-w.html

Siti Aisya Ibrahim said...

salam kenal... jemput join giveaway contest kita yer :D

http://jindrisska.blogspot.com/

Rexylla said...

good luck dgn giveaway ni.


jemput singgah ke blogshop kami.
kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
kami turut menjual perfume original (tester & miniature).

Iylia said...

Assalamualaikum .

Sy join ! :D

http://miszpeacealways.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Syahidah Fadilah said...

http://www.syahidahfadilah.com/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Suhaiza Suki said...

all the best awak. moga entry ni merapatkan lagi ukhwah antara blogger :)

Aya Zuki said...

kalau free saya join :)

Emy Effendi said...

http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

saya join :)

Faranina said...

Dh Join!
http://faranina89.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Riana LittleCuties said...

Salam Izzati Amira ;)

Akak join ye GA awk nie ;)

jemput ke GA akak jugak k jika berkelapangan hihihi

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Hazrina Halim said...

saya join...

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

yangbaik said...

YB joinnnn

http://yangbaik.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Kisah Nenot said...

nenot join :)

http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Fifi Fizah said...

fzah join..
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Anne Zoak said...

http://betapunyadunia.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

joined! :D

sha dhira said...

duk usha-usha gambar tu, tapi memang tak da idea apakah ia, hehe.. shad singgah sini blogwalking malam..

sayidah napisah said...

join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Zara Nabilah said...

Zara join...

http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html?m=0

Anne Zoak said...

http://betapunyadunia.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

join :D

tanty said...

saya join

http://kedaitanty.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

NUR RAIHANAH said...

saya join..
http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Salina Johari said...

K.Sal join :

http://www.kisahpondokkecil.com/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

Ayu Farahana said...

http://farahanasharif.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

CEKODOK GEBU said...

Done. sempat lagi kan nak join hehehe

http://zzqil.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html

NUR RAIHANAH said...

http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/09/simple-giveaway-20-by-izzati-amira.html