HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, October 2, 2015

Postcards Giveaway by Doodles Of Life

Assalamualaikum w.b.t

KLIK GAMBAR UNTUK JOIN

Yes. Akhirnya dapat jugak aku join giveaway yang syarat dia super mudah untuk diikuti. Yang sedihnya aku dapat join saat-saat akhir. Kekekeke , maaf lah. Baru ada masa untuk luangkan waktu untuk update blog.

Actually , aku sedihh gilaa sebab aku ni jarang update blog. Hmmmm , nak buat macam mana kan. life must be go on. Inshaa Allah , kalau wifi kolej dah boleh access dengan jaya nya.. hopefully aku dapat update life sebagai budak degree dengan aktif. Wahh gitu.

TAMAT : 2nd OCT 2015 ; 12 PM

All the best gaisssss.

Okay bye.
Assalamualaikum.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

5 comments:

Farah said...

Thank you for joining ya! Good luck :)

Mazni Munawar said...

goodluck kak zati :)

Kakak Tiri Cinderella said...

Kalau Kak Farah buat GA memang super duper mudah syarat dia. Pernah sekali join GA Kak Farah nie.
GA postcard nie pulak sayang, terlepas T_T
Ehehehe Apa apa pun, gedluck ! :)

Amy J said...

good luck zati! sory dah lama x singgah sini

Rexylla said...

good luck dengan GA.


jemput singgah ke blogshop kami.
kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
kami turut menjual perfume original (tester & miniature).