HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, December 12, 2015

UiTM Konvo ke-83 , Seri Iskandar

Assalamualaikum w.b.t

Hampir sebulan sudah minggu konvokesyen UiTM dah berlalu.. dan tinggal aku...yang baru nak update story dekat blog. Miahahahaha , busy dengan life degree. Soon , final exam. Cepat sungguh masa berlalu. Doakan aku please.

My part of the day.


Untuk diploma ni tak hire la photographer , sebab takde feel lah time konvo nih. Heheh. Dengan busy nya kemain , penat gilaaa tahu. Dalam masa dua hari tu lah nak ambil jubah , nak settle itu ini. Pastu dapat jadual konvo petang pulak kan , , nak pulangkan jubah lagi, ambil skrol lahh, busy sehhh. Aku kejar masa , sebab tu laaaaa. Tak rajin lah nak patah balik ke SI dari Taiping untuk pulangkan jubah. Lewlsss. Balik Melaka lagi. Hmmmmm.
Gambar dengan member memang banyak , banyak yang berpeluh-peluh. Hahahaah. Better lah daripada hujan kan , kalau hujan susah la nak tangkap gambar kat outdoor. By the way , thanks kepada mak abah yang sentiasa support , sentiasa paham aku , tanpa dorang , mustahil sangat aku akan dapat bergambar macam kat atas ni , kan?

Yaaa , mak abah je yang dapat attend konvo aku haritu. Adik-adik lain tak dapat join , sebab one of my sister wajib attend dia punya SPM. So sad. Thanks Akin , Kakcik & Adik , sebab bagi akak buli korang time akak tengah stress.Wakakakaaa.

Thank you for everything. Terima kasih kawan-kawan , para lecturers semua. Sarang hamnida~~ wuuuuuu.

p/s: Doakan final degree aku untuk semester pertama ni. Two more weeks to go. Semoga Allah permudahkan segala urusan Izzati dan rakan-rakannya. Aaaaminnnnn.

Kbye.




Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

13 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah
In sha Allah..amin..

Diya Hanun said...

Congratsss..and gud luck final exam nanti ! Gambateh

Amirul Syazwan said...

ouhh study seri iskandar perak kn.. mirul stay kt sne

Izzati Amira said...

@Amirul Syazwan nope. study kt Tapah. konvo je kat sana

Farah said...

Tahniah ya :)

Mazni Munawar said...

tahniah kak zati. cepatnya dh nak final anyway al the best ya! semoga result sem 1 utk degree gempak :D

N Nina said...

Tahniah akak, doakan jugak tau biar nina dapat konvo dengan lancar je nanti hehe
good luck tau final.

najwa zahid said...

Congrate...

ros nordin said...

tahniah :)

Aqilah Azmi said...

wiwiwiwiwi chaiyuk goodluck congrats ha semua lah1!!! <333
hihihi

Lollipop Manis said...

tahniah. dan goodluck untuk degree pulak. :)

Izzati Amira said...

THANK YOU SEMUAAAAA

acu yuhan said...

tahniah.. done folo u, folo me back ;) http://acuyuhan.blogspot.my/