HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, February 20, 2016

Cara nak impress-kan girlfriend's bffs?

Assalamualaikum w.b.t

Jadi lelaki ni kadang-kadang payah kan? Nak-nak yang dah ada girlfriend lagi lah poket tu rasa kopak selalu je. Nak belanja itu ini la, nak bawak jenjalan sana sini lah , semua perlukan duit , kan? Jenis yang kedekut tu tak tahu lah nak cerita macam mana, so kita tolak tepi. Sesetengah lelaki yang suka jaga imej dia depan mata girlfriend mesti nak buat yang terbaik aje kan? Cara nak tambat dan kukuhkan lagi relationship you (boys) dengan girlfriend you, salah satunya you kena dapat full support dari family dan kawan-kawan sekeliling dia.

So, macam mana kalau tiba-tiba kawan-kawan girlfriend you , ajak hang out sekali? Apa preparation yang you kena buat?


Ada kemahiran memasak memang bonus besar. Tapi kalau tak?


Nak tunjuk body sado? Nak pikat sape sebenarnya nih?


Erghh. Kalau level tarian you sama macam Kwangsoo , lupa kan je lahh. HAHAHA

So , what to do?
Meh tengok video ni. Ada penyelesaian yang mudah. Tak payah pening kepala.


Okay bye, selamat menonton.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

7 comments:

Aisyah Az said...

is that kwangsoo?? hahah omo i'll go for memasak !

Izzati Amira said...

@Aisyah Az hahahah bukan laaa..hihi

Fieyqa Adelova said...

baca yg ketiga tu tiba-tiba teringat kwangsoo menari hahahahaha

Aqilah Azmi said...

hahahaha kalau menari cm kwangsoo oh tidak lupakan jelah

Arief Sigli said...

sepertinya saya lebih suka bagian sweet dance :D

Sally Samsaiman said...

payahhh kann! hahahahaha...kadang tu kita bukan nak impress...cuma nak "be kind" je..hihi

Ahmad Hasif said...

ooo nak impress senang je apa susah..
tp hidup single lg best.. hahaha..

tips
- masak buat la kek bg dkt org istimewa..
- kemahiran yang ada seperti pandai tukang kayu buat la satu barang tuk org istimewa..
- pikat hati mak org istimewa tu.. :D

yg penting jadi diri sendiri dah la... utamakan ibu dan ayah dulu..