HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, March 19, 2016

New York Postcard from Blogger Doodles of Life

Assalamualaikum w.b.t


Yeay. Poskad ni sudah diterima sejak dua minggu lepas...lamaaa kan baru nak update? Nampak je Kak Farah update nak bagi poskad , terus sent emel. Hehehe. Thanks Kak Farah for the NY Postcard. 

Aku terima poskad ni masa aku dah nak gerak balik kolej ( 2 weeks ago ) , so sekarang ni balik rumah baru lah dapat update story. Sorryyyyyy.


"Assalamualaikum Izzati !
Greetings from New York City. Hope this postcard will find its way to you. Good luck for your degree. It will be hard but insya Allah , it will be worth it. Do your best and make your parents and yourself proud."

Thank you Kak Farah for your wish & good luck jugak ye.

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

4 comments:

Mazni Munawar said...

kite pun dpt jugak. lawa2 postcard yg kak farah bagi ni :D

Jari Manis said...

wahh..bestnya dapat poskad dari jauh tu

Farah said...

Alhamdulillah selamat sampai. Maaf baru sekarang dapat balas sebab sibuk sangat :)

tiga lalat said...

wahh, poskad dari new york tuuh., ;p