HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, August 1, 2016

Food Review | Samyang Ramen Spicy Challenge

Assalamualaikum w.b.t


Lambat buat review pun tak pa lahh , takde hal lahh kan? Nak sembang la jugak pasal samyang ramen nih. Tengok video Asyalliee buat challenge wushh macam pedas sangat sangat jerr. Video dia je lah aku rasa okay nak tengok sebab orangnya pun lawa kan? Tak jemu lah nak tengok...hehe. Dengan loghat utagha lagi , teruskan ajelah tengok sampai habes.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.