HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, September 9, 2016

Movie Review | Train To Busan 2016

Assalamualaikum w.b.t
Memandangkan aku baru je tengok movie ni semalam, masih fresh dalam kepala otak, why not nak sharing some reviews untuk korang yang kaki wayang untuk tak lepaskan peluang pergi tonton cerita ni kan? Best tauuu and rasa berbaloi duit tiket yang korang bayar tu untuk layan movie nih.

UPDATE 23 SEPTEMBER 2016

Agensi pelakon Gong Yoo denied this, so this one is fake account - @actorgongyoo
Gong Yoo takde laman sosial account. Huhuhu. Sorry gais.


Train to Busan [2016]
Actor/Actresses : Gong Yoo, Kim Suan, Jung Yumi, Ma Dongseok
Trailer : #1 , #2



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.