HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, December 25, 2017

Hiking Experience | Go Go Bukit Saga!!

Assalamualaikum w.b.t

Well well well... I do have a lot of stories to share with you guys, gittewww. Tapi, kita citer satu-satu lah. Sekali harung nak letak dalam 1 entry, merecikkk nak menaip hahahah. 

So, kami berempat aje lah. Alia, Azrin, Adibah and aku.
Pro level yang konfem takkan penat, Alia and Azrin.
Amatur punya level khas untuk aku and Dibah. Hehehe. Pancit wehhh.

Last two weeks, on Sunday. Aku join kengkawan aku daki Bukit Saga. Fyi, aku bukan hikers, and baru nak jinak-jinak selami dunia hikers. Berdasarkan profile background aku, dah pernah try Bukit Larut and Bukit Nanas. Level level bukit aje aku ni. Gunung? Tak kot.... hahahaha. Why? Aku sesattt wehhhhhh. Nanti aku citer. 



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

Tuesday, December 19, 2017

Foodhunting | Part 1: Gombak & Wangsa Maju area

Assalamualaikum w.b.t


Long time no see. Im sorry for not keep updating my blog/stories.

Chihuahuaa~ Aku busy dengan intern life bro. Kau rasa? Aku ada masa untuk semua ni? *im joking* Ada je masa, tapi aku malas. Tanpa mukadimah kenapa mengapa aku dah lama tak update, kita straightforward je lah. Nanti aku update story benda-benda yang lepas bila aku rajin nanti okay?

So, pada Sabtu (16 Dec) yang lepas, aku dengan dua orang lagi member memulakan foodhunting viral kami, which hanya meliputi kawasan Wangsa Maju ke Gombak. Kita mula dengan yang ringan ringan dulu. Tak nak try heavy food lagi. First stop?



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.