HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, January 31, 2018

Riding KL Hop On Hop Off

Assalamualaikum w.b.t


A few weeks ago, aku and Dibah naik bas KL Hop On Hop Off (KLHOHO). Selalu balik kerja (intern) sambil menunggu bas nak balik rumah, nampak bas ni lalu. Teringin sangat nak naik... free ke? Bayor macam mana? So, bila dah masuk January, by hook or by crook kena jugak cari masa untuk naik bas ni. Go to this site for more info. Tiket boleh beli secara online/offline (setiap stop ada booth dia). If im not mistaken, untuk MY card holder, adult RM25.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.