HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, February 13, 2018

NuffnangMY | CPUV #1 Februari 2018

Assalamualaikum w.b.t


Alhamdulillah. Sejak beberapa hari aku rajin update blog ni, maka, ada lah CPUV yang nuffnang dah lekatkan dekat blog aku ni haa. Dah hampir setahun takde CPUV yang melekat tau dak, tu punca sebab aku ni pemalaih nak update blog and blogwalking semua lah. Yelah, hidup aku sebagai student ni tak best mana pun. Since aku intern, ada lah story yang boleh jugak share kat sini. Oh yes, please nanti kan update aku yang akan datang okay??



Banyak lagi story tak habes ceghita ni. Sabaq naaa. Nak pulunnnn bulan februari ni cari side income untuk enjoy last semester nanti. Heheeh. Doakan yang baik baik okay? Semoga Izzati dan kawan kawan dia dapat grad on time. Aaaminnn.


Ha, btw. Yang datang singgah blog kiteww nanti drop your blog link, pastu nampak aje iklan nuffnang kat blog ni (PERODUA ANG POW) or other iklan from nuffnang, please click click pastu roger kat cbox okay? Nanti Zati pi blogwalking kat blog hangpa semua, Zati klik la jugak okay? Maximum 5x clicks aje tau. Tunggu sampai habes loading. Dah lama tak click click tabung nuffnang ni. Hehe

Okay tu je la. Happy blogwalking. Thanks for reading
Bye


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

13 comments:

Ana Suhana said...

Alhamdulillah ada rezeki lagi dr nuffnang tu ye. InsyaAllah semoga Izzati dan kawan2 grad on time. Amin.

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Tahniah... semoga dimurahkan rezeki...

anak denesor said...

pewittt kite punya laptop tak support nuffnag..tak tau pasaipa..jadinya xde la income wuaaa

Abdul Wafi said...

x best la nuffnang

Fefi Firai Raizah said...

done klik nuffnang ><

Hans said...

nuffnang dah tak meriah macam dulu
hehehe

Azhafizah Md Nor said...

Semoga bertambah rezeki zati.aaminn

Izzati Amira said...

@Hans kan... salah satunya..ramai blogger yg da tak aktif jugak ni...huhu ramai busy

Izzati Amira said...

@Azhafizah Md Nor aminnn thank u kak

Izzati Amira said...

@anak denesor uwaaa..kene buat something tu.

Izzati Amira said...

@Izni Hafiz Abdul Rashid thank u. aaminnn. izni juga semoga dimurahkan rezeki ye

Izzati Amira said...

@Ana Suhana aaminnnn thank u ana suhana (:

nurul atikah said...

tahniah awakk, bestnyaa.. semoga dimurahkan rezeki :)