HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, August 6, 2018

Promoting Hantu Kak Limah 2018


Assalamualaikum w.b.t

Hai korang, nak promote ni. Aku dah layan citer hantu lawak arahan Mamat Khalid ni since Zombi Kampung Pisang tau. So, you gais jangan lupa ajak femly, kawan kawan tengok Hantu Kak Limah ni. Dengar dengar, memang lawak gilaaa nak jatuh dari kerusi wayang tu. Last week abah tengok teaser 1 minit kat movie hall pun dah berdekah katanya. So gais jangan lupa okay weekend ni kita layan Hantu Kak Limah 2018, cerita wajib tonton okay!!!

Taktau la kali ni lagu rock kapak mana yang akan jadi tema. Ada ke ek? Tak sure pulak ni. Memang tak tengok langsung any preview or iklan sebab memang nak datang tengok terus je. Hehehe. Sebagai warga negeri Perak, sudah pasti teman support filem Mamat Khalid ni. All the best!!!

Konfem mengalirkan air mata sebab lawak pecah perut!! Hehee
Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

6 comments:

aisyah elsa said...

saya belum tengok, tapi nak tengok sangat

Farrah MF said...

Filem2 Mamat Khalid memang tak pernah mengecewakan 🙂

Izzati Amira said...

@aisyah elsa khamis ni release!! heheh

Izzati Amira said...

@Farrah MF kannn... bab lawak memang terbaik. tapi each movie ade nilai moral yang akan diselitkan :)

Ana Suhana said...

Esokkk. Confirm penuh wayang. Antara movie yg paling Ana nk tgk.

Izzati Amira said...

@Ana Suhana hopefully!! nak gelak sama sama. hahaha