HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, September 4, 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest

Assalamualaikum w.b.t

Dear Blogger,
This September, Lazada Malaysia is pleased to share with you our special Shopathon Blogger Contest, with vouchers for all participants!
KYAAAAAAAAAA!!!!!!
Guys what are you waiting for? Jom lah join sebab hadiah-hadiah dari lazada tak pernah mengecewakan!! Tak pernah!!

So jom cekidaut top 3 barang yang aku dah lamaaa sangat nak beli from LAZADA. Jom mata mata jap.


Trolley travel beg ni sangat lah bae-looking tau. Hehehehe, Harga pun sangat lah murah, design pun comel namateyy. Actually, sis ada plan nak pergi travel dalam masa terdekat nih. Memang heart-catching lah kan??? Boleh la get ready depan laptop 6 september ni....

Ada sesiapa nak hadiahkan stand mixer ni tak? hhehehehe. Actually, dah lama tau survey stand mixer nih. Tapi tulah, life tengah busy so takde masa lagi nak hadap resepi buat kek semua. Tapi since 6 september ni ada festival sales. Kena lah rebut peluang kan???

Stylo habes!! Sekali pandang terus jatuh cinta!! im in love. Cantik sangat ni, harga pun murah. Cayalah Lazada!! Nanti masa festival sales mesti lagi murah dari yang ni. Sister cant wait!!

Sempena LAZADA 9.9 Festival Sale, ni lah antara 3 barang yang paling aku nak beli. InshaaAllah. Jom lock the date sebab sales superb kaw kaw ni berlangsung untuk 4 hari sahaja, from 6-9 september 2018, aku taknak korang lepaskan peluang ni ye. Please save the date, kita shopping sama sama okay?

Lazada Shopathon Blogger Contest
That's all. Thank you for reading. Bye


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

2 comments:

Mrs Fuzy Hamid said...

wahh menarik juga pilihan tu...

Mrs. A said...

Suka juga trolley bag nampak hipster ngeh! ngeh! ngeh!

Good luck! ya